Rentoa tekemistä kuormittavien opintojen ohelle, uusiin ihmisiin tutustumista sekä mukavaa yhdessä tekemisen meininkiä! Tätä kaikkea on Warrantin jaostotoiminnassa mukana olo. Niin paljon sitä hehkutetaan ja sen tärkeyttä korostetaan. Mutta miksi oikeastaan loppujen lopuksi vaivautuisin lähettämään hakemuksen?

Jaostotoiminta tarjoaa matalan kynnyksen osallistua aktiivitoimintaan ja samalla helpottaa uusiin, samanhenkisiin ihmisiin tutustumista. Se on tekemistä, jossa me-henki korostuu, kun ryhmänä puurretaan yhdessä jonkin tavoitteen eteen. Jaostotoiminnassa pääset kehittämään Warranttia toivomaasi suuntaan jakamalla omia ideoitasi vaikkapa jonkin hienon tapahtuman toteuttamisesta. Ilman jaostolaisia olisi Warrantin toiminta mahdotonta, sillä juuri jaostolaiset ovat vastuussa siitä, että saamme osallistua huikeisiin bileisiin, kartuttaa kokkaustaitojamme sushikurssilla, kokeilla uutta liikuntalajia, nauttia yritysyhteistyön hedelmistä jäsenetujen kautta tai vaikkapa lukea ikiomaa ainejärjestölehteämme. Huomaatko, jaostolaisia todella tarvitaan!

Itse aloitin Wykyzinessä keväällä 2016, minkä seurauksena tutustuin lukuisiin uusiin tyyppeihin myös muista jaostoista. Pidin erityisesti siitä, kuinka pääsin tuottamaan luovaa tekstiä kaikkien niiden uuvuttavien koulutöiden ohella. Warrantin viisi jaostoa tarjoavat jokaiselle jotakin. Piditpä sitten mukaansa tempaavien bileiden järjestämisestä, musiikillisista elämyksistä tai liikunnallisista suorituksista, löytyy sinulle varmasti oma paikkasi jostain jaostostamme. Jos taas näet jaostotoiminnan oivallisena tilaisuutena kerryttää sosiaalisia taitojasi yrityskontaktoinnin kautta, heitä ihmeessä hakemus yrityssuhdejaostoon! Mikäli pidät sanoilla leikkimisestä kuten minä, hae Wykyzinen riveihin.

Yliopistoaika hurahtaa ohi aivan liian nopeasti. Varmista, että otat siitä kaiken ilon irti ja hae mukaan jaostotoimintaan! Vaikka kyseessä on vapaaehtoinen toiminta opintojen ohella, palkitaan aktiiviset jaostolaiset lukukausittain ruhtinaallisesti. Lisäksi saat mukana olostasi todistuksen, jonka mainitseminen CV:ssä ei varmasti ole ainakaan haitaksi.

Vielä kerran hakuohjeet:

Haku Warrantin viiteen jaostoon on auki 2.10.- 8.10. Lähetä rohkeasti vapaamuotoinen kuvallinen hakemuksesi alla oleviin osoitteisiin:

Yrityssuhdejaosto: yrityssuhteet@warrantti.org
Projektijaosto: projekti@warrantti.org
Kulttuurijaosto: kulttuuri@warrantti.org
Wykyzine: lehti@warrantti.org
Liikuntajaosto: vpj@warrantti.org

Voit myös hakea useampaan jaostoon samaan aikaan, kunhan vain lähetät jokaiseen erillisen hakemuksen. Ei kannata epäröidä, sillä kaikki hakijat kutsutaan haastatteluihin. Tätä et tule katumaan! Jaostohaastattelut järjestetään pian haun päättymisen jälkeen.

Syysterkuin päätoimittajanne,
Sanni

Valikko