Joko hapottaa?

Varsinkin fukseille syksyn ensimmäiset viikot/kuukaudet ovat olleet melkoista haipakkaa. Tapahtumia on riittänyt isommista pienempiin kissanristiäisiin ja muutenkin koko Vaasaan muutto on ollut varmasti yhtä myllerrystä. Ehkäpä lokakuu rauhoittaisi kekkeritahtia ja pääpollaa hieman arkisempaan rytmiin – hetkellisesti ainakin.

Nyt onkin hyvä hetki pysähtyä ja katsahtaa ympärille, mitä kaikkea uutta Vaasa on antanut ja mitä sillä olisi vielä tarjota. Elämä on saanut aika paljon uutta tuulta purjeisiin, eikö vain? Muuttoa, opiskelujen starttaamista, uusi kavereita ja kaikkea näiden väliltä. Mutta olisiko tarjolla vielä jotain muuta?

Vaikka tarkkasilmäisen fuksin silmät ja korvat ovat varmasti olleet höröllä kaiken uuden infon suhteen, on jotain saattanut jäädä rekisteröimättä. Onneksi kukaan ei oleta kaiken tarttuvan ykkösellä haaviin. Tällä viikolla kannattaa kuitenkin olla skarppina, jos Warrantin toimintaan osallistuminen kiinnostaa jaostojen tai NESU-Waasan riveissä. Molemmat haut ovat nyt auki tämän viikon loppuun asti.

Mikäli sinua siis kiinnostaa oppia jotain koulukirjojen ulkopuolelta, tutustua uusiin ihmisiin ja tehdä opiskeluvuosistasi vielä vähän muistorikkaammat, kannattaa harkita Warrantin toimintaan mukaan lähtemistä. Liikuntaa, kulttuuria, bileiden järkkäämistä, kirjoittamista & valokuvaamista, yritysten kontaktoimista, sitsien myllyttämistä – tekemistä laidasta laitaan siis!

Seuraa Warrantin Facebookkia, lue toiminnasta nettisivuilta, pörrää W-huoneella kyselemässä tai nykäise jotain hallituslaista hihasta ja kysy lisää! Näistä vuosista kannattaa ottaa kaikki irti!

Päätoimittajanne,
Nelli

Related Posts

No results found

Valikko