Kopotikop, viimeisiä viedään!

Viimeinen blogivuoro tähän syksyyn kopon puolesta: HUI!

Eilen loppui wallitushaku ja ensi viikon tiistaina Warrantin syyskokouksessa klo 16 selviää kokoonpano Wallitukseksi vuosimallia 2017. Tätä tunnetta kuvaa kaksi sanaa: haikeus ja onnellisuus. Haikea fiilis siitä, että kohta tämä vuosi meidän wallituksen osalta on todella paketissa. Onnellisuus siitä, että on saanut tehdä töitä parhaan tiimin kanssa, tutustua uusiin ihaniin ihmisiin ympäri Suomen ja hypätä mukavuusalueen ulkopuolelle ja kehittyä ihmisenä!

Vuosi on vierähtänyt nopeammin kuin ikinä olisin osannut kuvitella, mutta toisaalta vielä on syksyäkin jäljellä ja monta kopojuttua edessä!

Viime viikolla järkättiin yksikön opiskelijoiden kanssa pääainekerhopromo tiistaina ja keskiviikkona. Haku Warrantin pääainekerhoihin päättyi eilen ja saimme mukaan monta innokasta kerholaista. Mentorointiprojekti on käynnissä yhdessä kyllimme, Heidin kanssa. Hyvää palautetta projektin hyödyistä on tullut jo nyt projektissa olleilta aktoreilta (valmistuva opiskelija) että mentoreilta (työelämässä oleva ekonomi). Lisäksi olen saanut palautetta erinäisistä kursseista nyt syksyllä ja vienyt palautettanne eteenpäin yksopedeille ja siitä edelleen yksikköön.

Tänään aukesi Warrantin jäsenkysely 2016 ja se on auki tämän viikon sunnuntaihin, 6.11. saakka! Mihin Warrantin toiminnan osa-alueeseen olet ollut erityisen tyytyväinen? Millaisia tapahtumia toivoisit jatkossa Warrantin järjestävän? Puuttuuko Warrantilta mielestäsi jokin oleellinen jäsenetu? Vastaamalla varmistat, että Warrantin toiminta on tulevaisuudessa entistäkin timanttisempaa!

Viime keväänä Edunvalvontakyselyyn vastanneiden keskuudessa nousi vahvasti esille Tietojenkäsittely, teoria –kurssikokonaisuus. Nyt se on palautteenne ansiosta kokonaan uusittu ja pyörii tänä syksynä –on muuten vimosen päälle!

Muistatko vielä kopokaffet, joissa tarjolla on ollut poikkeuksetta mokkapaloja ála KOPO. Vielä on yhdet kopo ja kyllikaffet tulossa tämän vuoden puolella, keskiviikkona 23.11.2016. Kopokaffejen teemana on tällä kertaa KANDIPALAUTE! Tiesitkö, että yliopisto saa kanditutkinnosta rahaa ainoastaan vastattujen kandipalautteiden perusteella? JEP… Koulutus on meille ilmaista ja saadaan vielä rahaa siitä, että opiskelemme, muta yliopisto ei saa ellemme vastaa kandipalautekyselyyn. Tänä vuonna on laitettu yliopiston puolelta kaikki likoon ja tarjolla on upeita palkintoja, jotka arvotaan vastanneiden kesken.

Vielä on syksyä jäljellä… ja niin on myös EXCUJA! Syksyn timanttisimmalle, Lontoon exculle (9.-13.11) on mahdollisuus ilmoittautua vielä huomiseen 1.11 mennessä! Katso tarkemmat sivut Facebook-tapahtumasta täältä.

Koponne Henna kiittää vuodesta ja toivottaa tsemppiä jokaiselle syksyyn, nähdään kopo-kaffeilla 23.11!

Related Posts

No results found

Valikko