Hellureeei,

Uskomatonta, mutta totta: Vuoteni kopona lähenee loppusuoralle. Kyllä se aika rientää, kun saa tehdä hommia kymmenen muun hassun kanssa. Huikeaa nähdä, kuinka hyvin olemme tulleet toimeen keskenämme, vaikka alussa olimmekin puolituttuja toisillemme. Välillä on naurettu, välillä itketty, mutta tälläistähän se ”ryhmätyöskentely” on. Olisinko muuttanut jotain: EN TODELLAKAAN!

Mutta sitten itse pestiin. Monelle saattakin koulutuspolitiikka kuulostaa vieraalta, sillä pestini on näkymätöntä verrattuna muihin pesteihin. Mutta mitä KOPO sitten tekee, herääpi kysymys?

Koulutuspoliittisena vastaavana, tuttavemmin KOPONA, huolehdin Warrantin tärkeimmästä tehtävästä, jäsentemme edunvalvonnasta paikallisella tasolla. Tämä käytännössä tarkoittaa sitä, että minun tehtävänäni on kuulla opiskelijoitamme ja viedä heiltä saatua palautetta tiedekuntaan liittyen kursseihin, opetukseen sekä opiskeluun ylipäätään. Kaikkea en joudu tätä yksin tekemään vaan vuoden ympäri minua on auttanut oma rakas hallitus, tiedekuntamme seitsemän yksikön opiskelijaedustajaa (YksOpedit) sekä kyllimme Heidi. Palautteiden keräily ei ole ainoa asia jonka teen, vaan vuoden mittaan on kerääntynyt monenlaisia projekteja. Muun muassa minun tehtäviini kuuluu edunvalvonta- ja jäsenkyselyn laatiminen sekä analysointi. Olen myös tavannut säännöllisesti puheenjohtajamme Jannen kanssa tiedekuntamme dekaania sekä opintopäälikköä, jossa olen vienyt eteenpäin kyselyidemme tuloksia, tai muuten vain pitänyt heidät ajan tasalla opiskelijoiden arjesta. Vedän myös kyllimme Heidin kanssa mentorointiprojektia vastavalmistuville kyltereille sekä kuuluisan kylli-kopokaffet, jossa olette saaneet maistaa minun tekemiäni ”super maukkaita mokkapaloja.” 😉

Lopuksi haluankin toivottaa kaikille hakijoille tsemppiä haastatteluun; älkää liikaa stressatko ja tulkaa omana itsenänne, se vie jo teidät pitkälle!

XOXO

Koponne,

Maxhoney

Valikko