Ketkä järjestävät nuo maagiset Warrantin bileet, joista kuhistaan pitkään käytävillä ja joista todelliset legendat syntyvät?

Kaiken takana on Protsku eli Warrantin Projektijaosto. Tämä joillekin näkymättömämpi tiimi tekee opiskeluaikasi parhaat bileet, joita voit muistella vielä vuosienkin päästä. Projektijaosto järjestää useita erilaisia tapahtumia aina bussimatkoista gaaloihin ja poikkareihin, joista jäsenistö pääsee nauttimaan läpi lukuvuoden.

Jaostomme koostuu yhdeksästä innokkaasta jaostolaisesta sekä kahdesta huikeasta projektivastaavasta. Kokoustamme epäsäännöllisen säännöllisin väliajoin tapahtumien suunnittelun merkeissä, ja toisinaan kokoukset jatkuvat kohti protskuollista. #protskubailaa

 

Tapahtumia

Vuotemme starttaa syksyllä olevista Kylteriäisistä, jossa uusi vuosikerta kastetaan kylteriyhteisön täysivaltaisiksi jäseniksi. Kyseinen tapahtuma onkin saavuttanut suuren suosion ja jää kerta toisensa jälkeen opiskelijoiden mieleen yhtenä parhaimmista fuksivuoden tapahtumista.
Järjestämme vuoden aikana myös useampia bussimatkoja eri kaupunkien opiskelijatapahtumiin, joiden kautta on mahdollista kokea myös muiden kaupunkien tapahtumakirjoa.

Projektijaosto myös järjestää Vaasan Poikkitieteelliset Haalaribileet, tuttavallisemmin Poikkarit, jolloin Fontana täyttyy eri alojen opiskelijoista. Omaa jäsenistöä hemmotellaan Etuiltojen merkeissä, joissa pääsee nauttimaan ainutlaatuisista eduista. Vappuna Projektijaosto pitää huolen, ettei tanssijalka pääse rappeutumaan.

Parasta Protskussa?

Mielestämme Projektijaostossa toimimisessa parasta on jaosto ja sen yhteishenki. Olemme päässeet tutustumaan 10 uuteen ystävään, joiden kanssa tapahtumien järjestäminen luistaa kuin pulkka Pikkulaskiaisessa. On vaikea sanoa lempitapahtumaa, sillä jokainen tapahtuma on omalla tavallaan uniikki ja jokaiseen liittyy oma konseptinsa. Vuoden aikana olemme päässeet näkemään tapahtumia uudesta näkökulmasta sekä toimimaan kulissien takana, ja niistä saadut kokemukset sekä muistot ovat kultaakin kalliimpia.

Tapahtumaskaalamme on todella monipuolinen, ja pääsemme toteuttamaan visioitamme tapahtumia suunnitellessa. Uudet ideat ja näkemykset ovat tervetulleita, ja niiden avulla Projektijaosto pysyy kehityksessä mukana. Jaostossa pyrimme hyödyntämään vahvuuksiamme ja omaa erityisosaamistaan pääsee käyttämään, oli se sitten valotekniikasta videoiden tekemiseen tai ilmapallojen puhaltamiseen.

Kannustamme kaikkia rohkeasti hakemaan mukaan jaostotoimintaan, sillä jaostovuosi tulee varmasti olemaan ikimuistoinen! Siitä lisämakua löytyy Protskun viralliselta instagramtililtä @projektijaosto!

Oletko sinä seuraava #protskuherkku?

Seuraavia bileitä odottaen,

Kirsi Kurvinen ja Laura Ylitalo

Valikko