Yhdessä tekemisen meininkiä

Viime viikonloppuna vietettiin Warrantin 27. vuosijuhlia ja siellä yhteisöllisyys oli huipussaan. Warranttilaiset sekä kutsuvieraat ympäri Suomea juhlistivat rakasta ainejärjestöämme ensin arvokkaasti illallisjuhlan merkeissä ja seuraavana päivänä vapaamuotoisemmin huvipuisto Beltilandian pyörteissä. Meno oli päätä huimaava, mutta hienosti 27. vuotias konkari pysyi kyydissä mukana. Erityiskiitos vuosijuhlien isännälle ja emännälle!

Mitä yhteisöllisyydellä oikeasti tarkoitetaan? Yhden määritelmän mukaan yhteisöllisyys on sujuvaa yhdessä tekemistä ja toimimista, jonka tuloksena syntyy jotain uutta. Tämä määritelmä osuu erityisen hyvin Warrantin toimintaan. Mikäli sinua kiinnostaa yhdessä tekeminen niin nyt silmät ja korvat auki, sillä seuraavat viikot täyttyvät erilaisista hauista.

Kiinnostaako toiminta Warrantin jaostoissa tai NESU-Waasan hallituksessa? Jos mielenkiintosi heräsi, niin merkitse seuraavat päivät kalenteriin ja saavu Leipikselle kuuntelemaan lisäinfoa.
Warrantin jaostohakuinfo: ma 10.10. klo 18
NESU-Waasan infoilta: ti 11.10 klo 19

No mutta sitten on vuorossa tämän viikon kuumin puheenaihe, nimittäin Wykytoimihenkilöiden haku! Vaasan kostein päivä koittaa jälleen ensi keväänä, kun käyntiin pyörähtää Wykypäivä 2017. Nyt tämän viikon ajan sinulla on mahdollisuus hakea Wykytoimihenkilöksi, ja saada mieletön mahdollisuus toteuttaa tämä legendaarinen tapahtuma!

Puhalletaan yhteen hiileen ja tehdään tästä syksystä huikea!

Projektivastaavanne,
Maiju

Related Posts

No results found

Valikko