Yrityssuhdejaosto 2019

Anette Väisälä
Julia Palosaari
Henni Kinnunen
Tuomas Koivistoinen
Elli Uusi-Kokko
Ilari Lager
Heli Karhi
Simo Aalto
Eemeli Karlsson
Tommi Kukkonen
Vilma Hjelt

Yrityssuhdevastaava

Marianne Santanen

Warrantin yrityssuhdejaosto vastaa Warrantin suhteista yritysmaailmaan. Yrityssuhdejaostoon kuuluu seitsemän motivoitunutta jaostolaista ja he toimivat yrityssuhdevastaavan ohjauksessa.

Yrityssuhdejaoston suurimpia projekteja ovat haalarit ja syksyisin järjestettävä ulkomaan excursio. Viimeksi vieraillessamme Brysselissä syksyllä 2017 kävimme mm. Eu-parlamentissa, Komissiossa ja NATO:ssa. Lisäksi järjestämme kotimaan excursioita, tapahtumakohtaisia sponsorointeja sekä hoidamme rakkaan ainejärjestölehtemme Wykyzinen mainosmyynnin. Yksi tärkeimmistä tehtävistämme on järjestää tapahtumia Warrantin yhteistyökumppaneiden kanssa, joissa opintojensa loppuvaiheessa olevat opiskelijat saavat mahdollisuuden tutustua potentiaalisiin työnantajiin. Lisäksi yrityssuhdejaosto on mukana vuosijuhlissa, vappuna ja Wykypäivänä.

Tiivistettynä yrityssuhdejaoston tärkein tehtävä on hankkia yhteistyökumppaneita Warrantin toimintaan ja edistää jäsenistön työllistymistä. Jos tekemisen meininki ja vastuu omassa projektissa kiinnostavat, muista yrityssuhdejaostoa hakemuksella jaostohaussa!

Instagram
Valikko