Ajatuksia aamunkahvin äärellä

Viime viikon tiistaina Wolff täyttyi runsaslukuisesta jäsenistöstä, kun Warrantille valittiin uusi hallitus vuosimallia 2017 – woopwoop! Warrantin sääntömääräisessä syyskokouksessa käytiin myös läpi toimintasuunnitelmaa ja budjettia, joista saatiinkin hyvää keskustelua aikaiseksi. Viikonloppuna vietettiin myös Justuksen ja CoMedian vuosijuhlia, lämpimät onnittelut!

Tällä ja tulevilla viikoilla onkin kaikkea siistiä ja päheetä luvassa. Marraskuun 24. on luvassa mahtava Warrantin Helsingin excursio yritysmaailmaan EY:n ja Accenturen vieraaksi. Vielä tämän viikon torstaihin 17.11 asti aikaa ilmoittautua mukaan! Tämän viikon lauantaina häämöttää myös NESU-Waasan’16 hallituksenvaihtositsit – The Last Vikings teemalla ja iltahan jatkuu Fonassa Warrantin Shownightin merkeissä. Illan kruunaa huikea Uniikin keikka, be there!

Huomenna klo 17:30 starttaa Urheilukeskuksessa myös poikkitieteellinen säbä-turnaus, jolloin kentät täyttävät kovatasoiset hikipantoihin ja uudenkarheisiin grippeihin varustautuneet pelaajat.

Hörppiessäni tujua aamukaffea ja pohtiessani tulevaa viikkoa mielensopukoihini kömpii haikea ajatus kuluneesta vuodesta. Vuosi on puksuttanut vauhdilla ja kohta uusi kööri ottaa ohjat haltuun. Ensilumetkin ovat saapuneet Vaasan kultarannoille ja ikimuistoiset kokemukset, ystävät ja muistot valtaavat ajatukseni. Ajatuksistani havahtuen ja hymynkareen myötä hörppään loput tummasta presidentistä ja suuntaan katseen uusiin viikkoihin. Ajatus tulevasta excursiosta San Franciscoon Enklaavin ja Boomin kanssa saa mielen motivoituneeseen tilaan ja antaa voimia vuoden viimeisiin viikkoihin, joista nautin täysillä ennen pääteasemaa ja vaihtokevääseen valmistautumista.

Vahvaa kahvia ja mielenrauhaa,
Jude

Related Posts

No results found

Valikko