Meille jokaiselle ensimmäinen kerta on iso ja tärkeä asia. Siihen liittyy suuria odotuksia, jännitystä ja pelkoa. Vanhemmilta kavereilta kuulee tarinoita ja vinkkejä, mitä tulisi tehdä ja miten olla itse tilanteessa. Sen jälkeen vielä viikkojenkin päästä kahvipöydissä käydään läpi sitä, mitä on käynyt. Useat sanovat sen olevan ihmisen parasta aikaa, mutta kaiken sen jälkeen on uupunut, antanut kaikkensa. Silti kaikki miettivät jo seuraavaa kertaa. Nämä kaikkia asiat vain lisäävät jännitystä ja sitä rupeaa pikkuhiljaa odottamaan, koska sen aika tulee. Ja NYT on sen aika!

Warrantin 27. vuosijuhlien hetki on koittanut ja perjantaina monella on tulossa ensimmäinen kerta näissä Warrantin hienoimmissa ja loistokkaimmissa juhlissa. Näissä juhlissa saa pukea parhaat päällensä ja olla osa tätä juhlallista perinnettä. Kuten sanoinkin, juhlat ovat erittäin hienot ja monia tapoja sisältyy itse juhlaan, joita ei jokapäiväisessä arjessa tule vastaan. Yksi hyvä keino, missä voi opiskella etukäteen näitä tapoja ja käytänteitä on Warrantin etikettikurssi, joka järjestetään tulevana keskiviikkona Cella Novassa kello 17 alkaen. Kannattaa tulla paikalle, ettei tarvitse posket punaisena istua pöydässä ja miettiä mitä tehdä, vaan pääsee nauttimaan juhlasta täysin rinnoin. Päivää ennen, tiistaina, on perinteisen tanssikurssin aika, jolloin voi hioa omat kuviot valmiiksi juhlapäivää varten. Tapahtuma alkaa kello 19 Merenkurkun koululla. Avec ei varmasti pistä pahakseen, jos juhlien jälkeen varpaat eivät ole mustelmilla. Torstaina voi jo pikkuhiljaa rentoutua kohti juhlatunnelmaa vuosijuhla-jazzien merkeissä. Doo-bop Clubilla voi kavereiden kesken vaihtaa viimeiset vinkit, taikka vain fiilistellä tulevaa juhlaa.

Juhlat ovat hienostuneen viralliset, joten kannattaa nauttia niistä. Opiskelijapiireissä samantapaisia juhlia tulee vain kerran vuodessa. Vuosijuhlien jatkoilla voi jo hieman löyhentää rusettia ja nauttia hyvästä seurasta yön pikkutunneille asti, mutta kannattaa pitää mielessä, nimittäin seuraavana päivänä tärähtää. On silliksen aika ja viimeistään silloin mennään eikä meinata. Ja monien suusta on kuultu tarinaa, että sillis on ihmisen parasta aikaa, joten #närbörjarsillis, Beltilandia odottaa teitä.

Frakin osia etsien ja kenkiä lankaten.

Talousvastaavanne,
Joona

”good things come to those who pull”

Related Posts

Ei tuloksia.

Valikko