Fuksisyksyn huumaa

Kesälomat lusittu? Vaivaako Vaasa-ikävä? Fuksisyksy alkoi jännittyneissä tunnelmissa, kun Levón täyttyi viime keskiviikkona uusista opiskelijoista ja tutorit saivat oman tutorryhmän kaitsettavakseen. Kaksi vuotta sitten itsekin fuksina olleena muistui mieleen omien ensimmäisten viikkojen ihmetykset ja kommellukset – haalarisovitukset, uudet kaverit ja esimmäiset askeleet Fontanan pyörteissä. Such wow, etenkin tuohon jälkimmäiseen. Hienoa saada siis uutta energiaa Vaasaan ja tervetuloa niin uudet kuin vanhatkin opiskelijat. Vaasalandia odottaa teitä jo tämän lukuvuoden hurvitteluihin.

Warrantin syksy käynnistyi perinteiseen tapaan tutormökillä, jossa innokas joukko uusia tutoreita virittäytyi fuksisyksyn tunnelmiin koulutusviikonloppuna yhdessä SSHV:n tutoreiden kanssa. Viime viikko menikin VYY:n järjestämissä fuksitapahtumissa ja kiersimme Wallituksen kanssa muun muassa Ekan illan etkot läpi. Hyvää meininkiä oli jokaisessa etkopaikassa ja uskon, että Vaasan opiskelijaelämä antoi erittäin hyvän ensivaikutelman. Wallituksen kokouksissa päästään vauhtiin huomenna, joten kaiketi arkirytmiin on näin maanantain kunniaksi vain totuttava.

Olethan jo tutustunut Warrantin uusiin nettisivuihin? Viikko sitten julkistetut nettisivut toivat kaivattua boostia toimintaan ja julkistuksen myötä tämä syksy sai arvoisensa alun. Nettisivuja työstettiin monet kesäillat ja pitkän hiljaiselon jälkeen niitä onkin ilo katsella! Suuret kiitokset teknisestä toteutuksesta ja ulkoasusta kuuluvat vaasalaiselle C2 Advertising -mainostoimistolle, jota ilman painisimme varmaan vieläkin vanhan, kaatuilevan ja kiukuttelen yksilön kanssa.  Uusilla sivuilla linkkiviidakko on yksinkertaisemassa muodossa ja sisältö on nyt selkeämmin ryhmitelty. Etusivulta löydät tärkeimmät osiot eli linkit jäseneksi liittymiseen, Tenttiarkistoon, Kuvagalleriaan ja Duunipörssiin sekä some-feedit. Toiminta-valikosta pääset tutustumaan muun muassa Warrantin hallituspesteihin, jaostoihin sekä kerhoihin. Samaisesta valikosta löydät vanhat hallitukset sekä Warrantin toiminnassa ansioituneet jäsenet. Kesän jäljiltä saatat tarvita kertausta jäsenetujen osalta, ne löytyvät Jäsenelle-valikosta. Sieltä löydät myös Vuosijuhlien ja Wykypäivän omat sivut. Fuksille ja Alumnille on nettisivuilla varattu oma sivu, jossa on yksilöllisempää tietoa molempiin vaiheisiin. Wallituksen yhteystiedot löytyvät loogisesti Yhteystiedot-valikosta. Päivitämme sivuja koko ajan ja korjausvinkit ovat tietenkin tervetulleita.

Warrantin syksy starttaa toden teolla tämän viikon perjantaina Kylteriäisillä, jossa uudet fuksit kastetaan Vaasan kylteriyhteisön jäseniksi. Mikäli sinun fuksisyksystä on jo aikaa, niin nähdään viimeistään Fontanassa ja Siman keikalla! Eiköhän vietetä kaikkien aikojen syksy!

Terveisin,

Tiia

Related Posts

No results found

Valikko