Hawdy ho ja back in business

Suurin osa opiskelijoista onkin päässyt rantautumaan Vaasan kultarannoille ja meininki on ollut kesän jälkeen huikea niin kampuksella kuin bileissäkin. Kesä hujahti myös omalla kohdallani vauhdilla erilaisten kujeiden merkeissä. Kesä sisälsi kaksi eri kesätyöpaikkaa, paluun rakkaan jalkapallon pariin kesän ajaksi ja viikonloppuisin tuli vietettyä monta mökkiviikonloppua, perinteinen ruissirokkenroll, Boomin kesäfestit ja monet muut hauskat kesäkarkelot. Tämän kaiken jälkeen oli huikeaa palata Vaasaan tutorkoulutuksien ja fuksiviikkojen pariin. Nyt W-huoneella ihanan pehmoisella lempisohvalla, joka onkin tullut erittäin tutuksi, on ilo pohtia tulevia syksyn kuvioita.

Tässä kolmen ensimmäisen viikon aikana on kerennyt olla jo kalenterin täydeltä menoa. Monet fuksitapahtumat ja mm. legendaariset Kylteriäiset toivottavasti onnistuivat kaikkien kohdalla ja fukseilla koulu on lähtenyt mukavasti käyntiin. Vaikka meno onkin ollut vauhdikasta, tulevilla viikoilla meno ei hyydy, sillä lisää on tulossa. Huomenna tiistaina juostaan historian ensimmäinen StudentRun yhdeksässä kaupungissa ympäri Suomen hyvän asian puolesta. Nappaa 10€ käteistä, lenkkarit ja huippufiilis mukaan sekä saavu Vaasan torille, josta juoksu starttaa klo 16:00.

Muista tilata Warrantin viikkotiedote, jonka avulla pysyt kärryillä viikon tapahtumista. Ohjeet viikkotiedotteen tilaamiseen löydät Warrantin Facebook-sivuilta. Keskiviikkona isossa F:ssä räjähtää, sillä Nesu-Waasan harkkasitsit täyttävät Fonan jälleen akateemisten pöytäjuhlien merkeissä, joita siivittää näiden jälkeen jatkobileet, jonne kaikki ovat tervetulleita.

Syyskuun loppupuolella vietetään Warrantin vuosijuhlaviikkoa, jonka kruunaa viikonloppuna itse vuosijuhlat ja niiden jälkeinen sillis. Ettei olot kävisi liian freeseiksi, tulevana viikonloppuna häämöttää kaiken lisäksi myös Enklaavin vuosijuhlat Lappeenrannassa, jonne neljän wallituslaisen voimin mennään tervehtimään ainejärjestötovereita ja edustamaan Vaasaa.

Näillä sanoin toivotan kaikille mahtavaa syksyä ja laitetaan porukalla isompaa vaihdetta silmään!

Yläfemma ja terkut,

Jussi

Related Posts

Ei tuloksia.

Valikko