Helan går!

Tämä legendaarinen huudahdus kaikui Fontanan syövereissä syyskuun neljäntenätoista, kun uudet ja kokeneet kohtasivat toisensa ensi kertaa sitsaamisen merkeissä NESU-Waasan harkkasitseillä. Liput olivat äärimmäisen haluttuja jälleen kerran ja W-huoneen ympäristöön kerääntyikin ennennäkemätön joukko fukseja – ennennäkemättömän aikaisin. Mahtavaa aktiivisuutta fuksit! Laulua, snapseja ja vauhdikkaita tilanteita riitti näissä erityisen pitkissä sitseissä ja uskonkin, että uudet fuksit saatiin mallikkaasti opetettua sitsaamisen saloihin. Ehkä jopa hieman liiankin hyvin, sillä yliopiston käytävät olivat kummallisen hiljaiset seuraavana päivänä…

Seuraavat sitsit eli Välisitsit (teema julkaistaan pian) kolkuttelevatkin jo ovea ja ne järjestetään OPM-sitseinä (oma pullo mukaan) 19.10. ja näille sitseille ovat erittäin tervetulleita jälleen kaikki eli niin fuksit kuin vanhemmatkin tieteenharjoittajat. Odotettavissa on myös runsas määrä ulkkareita eli ulkopaikkakuntalaisia, joten eiköhän mennä ja näytetä heille vanhan kunnon Vaasa-Myllyn mallia!

Sitsejä ennen järjestetään myös NESU-Waasan infoilta 11.10., jossa nimensä mukaisesti annetaan lisäinfoa NESU:n toiminnasta ja kerrotaan lisää NESU:n hallitushausta, pesteistämme sekä itsestämme, mutta tarjotaan myös legendaarista NESU-boolia. Välkommen!

Selatessani kalenteria huomasin, että hyvin vilkkaasti on lähtenyt tämäkin vuosi liikkeelle, eikä jarrua ole näkyvissä. Erääseen vuoden kohokohdistakin on enää vajaa kaksi viikkoa aikaa, nimittäin siihen, kun rakkaan Warranttimme 27-vuotista taivalta juhlitaan vuosijuhlien merkeissä 30.9. Lähes samanlaisella lapsenriemulla vuosijuhliin osallistuva jäsenistö odottaa varmasti myös vuosijuhliin kuuluvaa, legendaarista silliaamiaista eli sillistä.

Jottei jäsenistö ehdi liiaksi juurtua Suomen aurinkoisimpaan kaupunkiin, suosittelen lämpimästi osallistumaan erääseen Suomen suurimmista opiskelijatapahtumista eli Hämeenkadun approon Tampereella 6.10. Lipunmyynnin kanssa kannattaa olla hereillä, sillä tunnetusti nämä supersuositut liput menevät hyvin nopeasti. Kannattaakin siis olla skarppina huomenna kello 10, kun liput tulevat myyntiin bailataan.fi -sivustolle! (Maksettuna) mainoksena tässä vielä linkki Warrantin tapahtumaan.

That’s all folks, aivan mahtavaa syksyn jatkoa kaikille ja skåålataan kun tavataan!

NESU-Puheenjohtajanne,

Tuomas

Related Posts

Ei tuloksia.

Valikko