Joulupukkia odotellessa

Tritonian surullisenkuuluisa hikijuna on tullut itselle, kuten varmasti monelle muullekin, varsin tutuksi vuoden edetessä kohti loppuaan. Vielä viimeiset rutistukset ja saa hengähtää. NESU-Waasan osalta vuosi alkaa olla pikkuhiljaa paketissa legendaaristen Hallituksenvaihtositsien myötä, jotka palautteen perusteella eivät jättäneet tänäkään vuonna ketään kylmäksi. Kiitos mahtavista sitseistä kaikille osallistuneille, tuollainen palaute on niitä asioita, jotka lämmittävät mieltä ja saavat jaksamaan synkkenevissä talvi-illoissa. Huomenna tiistaina on kuitenkin luvassa NESU-Waasan viimeinen taidonnäyte, nimittäin palkitsemisilta kaikille NESU-Waasaa auttaneille aktiiveille. Pysyhän sinäkin siis aktiivisena. 😉

Vaasa-päivät alkavat uhkaavasti huventua tämän vuoden osalta ja vaihto Bangkokissa lähestyä, joten sitä alkaa väkisinkin muistella mennyttä vuotta. Vuosi on ollut erittäin tapahtumarikas ja täynnä mahtavia tapahtumia ja kokemuksia, unohtamatta ainutlaatuisia ihmisiä. Se, että olen saanut toimia kahdessa näin upeassa ryhmässä, NESU-Waasassa ja Wallituksessa, vetää mielen nöyräksi ja kiitolliseksi. Vaikka kaikki hyvä loppuu aikanaan, on pakko sanoa, että kyllä tätä aikaa tulee suurella lämmöllä muisteltua. Se on lopulta ihmiset, ne ystävät, jotka tekevät opiskeluajasta ihmisen parasta aikaa. On siis aika ottaa hattu käteen, kiittää ja kumartaa.

Vaikka Joulupukin tuloon on vielä vajaa kuukausi ja itse kunkin lahjahammasta varmasti kolottaa, niin kehotan teitä kaikkia muistamaan läheisiänne ja ystäviänne sekä olemaan kiitollinen heistä. Ottakaa puhelin käteen ja soittakaa, mitä kuuluu. Tähän menee aikaa noin viisi minuuttia. Nämä pienet asiat elämässä voivat olla niitä, jotka joskus ovat niitä suurimpia.

NESU-puheenjohtajanne,
Tuomas

Related Posts

No results found

Valikko