Syksyn kampuslooks on vihdoin täällä! Tsekkaa alta kyltereidemme kuumimmat tyylit!
Edellinen kampuslooks: https://warrantti.org/kampuslooks/

Pekka Hyvärinen, 2. vuosikurssi

Villatakki ja huivi on Massimo Duttilta. College on Abercombie ja Fitchin. Kengät ovat Niken Air Forcet. Revityt farkut on ostettu Zarasta. Tyyliäni kuvailisin sekoitukseksi smart casualia ja streetwearia. Vaihtelen tyyliäni päivän ja fiiliksen mukaan.

 

Sarianna Kallio-Könnö, 3. vuosikurssi

Ostan suurimman osan vaatteistani kirppikseltä, johtuen tekstiilituotantoon liittyvistä eettisistä ja ekologisista ongelmista. Tämän päivän asustani farkut, neule, hattu ja laukku ovat kaikki kirppikseltä. Jos päätän ostaa jonkun vaatteen uutena, panostan laatuun ja pitkäikäisyyteen. Klassisen mallinen mutta räväkkä Samsøe & Samsøe -takki on esimerkki monta vuotta kestävästä vaatekappaleesta.

 

Aamos Majorin, 1. vuosikurssi

Mittatilaustakki ja housut ovat Vaatturiliike Saumalta. Myös laukkuni on Sauman omaa merkkiä. Huivi taas on Drake’s merkkinen. Turtleneck -neule on Uniqlolta. Kengät ovat Bexleyn loaferit. Tyylini on klassinen, jossa painottuu räätälöity linja ja maanläheiset värit.

 

Vaula Korhonen, 2. vuosikurssi

Paita on Marimekolta. Benettonin kasmirneuleen löysin kirpparilta. Päällystakki taas on Selected Femmeltä. Hame ja buutsit ovat H&M:ltä. Tyylini on rennon asiallinen. Haluan vaatteita ostaessani panostaa laatuun ja pitkäikäisyyteen.

 

Petra Steen, 1. vuosikurssi

Ostin takin Zarasta. Huivi on Tiger of Swedenin. Kasmirneule Samsøe & Samsøen. Alaosana toimii Tommy Hilfigerin farkut. Kengät ovat mustat Chelsea -saappaat. Päälläni on aika basic univormu syksylle ja talvelle. Pukeudun rentoon skandityyliin.

 

Miikka Leinonen, 3. vuosikurssi

Jalkineeni ovat Niken Air Jordanit. Myös selässäni oleva reppu on Nikelta. Farkut taas ovat Yhdysvaltalaiselta Pelle Pelle nimiseltä muotiyritykseltä, joka valmistaa urbaanimuotia. T-paita on Carlingsista. Kuten housuista ja kengistä voi päätellä, tyylini on hyvin Hiphop -vaikutteista. Panostan rentouteen ja mukavuuteen.

 

Miia Karjaluoto, 1. vuosikurssi

Punainen neule on New Lookin. Nahkatakki on BDG:n. Housut olen ostanut Monki nimisestäliikkeestä. Nilkkurit ovat Vagabondin. Tyylini on aika lailla skandiminimalismia, mutta pyrin käyttämään myös värejä.

 

Matias Pihlajamaa, 4. vuosikurssi

Päällystakki on Uniqlolta, samaten myös neule. Mustat farkut ovat Acne Studiosilta. Kengät ovat New Balancen. Kuvailisin tyyliäni rennoksi skandiminimalismiksi.

 

Jutun on koonnut Sophea Kong.

 

Valikko