Kylterit osaavat tunnetusti pukeutua. Kävin kiertelemässä kampuksella tavoitteenani ikuistaa tämän päivän trendejä. Postauksessa haastateltavat kertovat hieman tyylistään ja siitä, mitä heillä on päällään.

Essi Nousiainen, 2. vuosikurssi

Päälläni on French Connectionin takki ja huivi sekä baarinilkkurit. En mieti aamulla vaatteitani sen kummemmin, vaan pistän päälle jotain, joka miellyttää.

 

Ella Lindström, 2. vuosikurssi

Ylläni on pelkkää mustaa, kädessäni on DKNY:n lompakko ja päässäni Ray-Banin lasit. Vaatteet hankin perus vaatekaupoista.

 

Pauliina Lehto, 4. vuosikurssi

Ylläni on Samsøe & Samsøen takki ja kengät ovat Vagabondin. Tyyli on aika lailla all blackia tai muuten vain tummaa.

 

Joni Teerisalo, 1. vuosikurssi

Käytän Vagabondin chelsea -kenkiä, pooloneule on Jack&Jonesista ostettu ja housut Zarasta. Tyylini on rento ja smart casual.

 

Eemil Kronqvist, 3. vuosikurssi

Nahkatakki on H&M:ltä ostettu. Muu varustus on mustaa paitsi paita, eli aika monokromaattisella setillä mennään.

 

Saku Rajala, 2. vuosikurssi

Takki on Carharttilta, broguet Timberlandilta ja hattuna toimii tällainen Newsboy Cap tyylinen hattu. Tyyliäni luonnehtisin sanoilla ”kasuaali ja simppeli”.

 

Markus Hentunen, 2. vuosikurssi

Päälläni on viime syksynä ostamani Edwinin college, perusmustat farkut ja Timberlandin bootsit. Tyylini on yksinkertainen. En mieti liikaa vaatetustani, vaan pidän yllä sellaisia vaatteita mitkä tuntuvat itselleni hyvältä. Haen vaatteilta käytännöllisyyttä ja koitankin panostaa niiden pitkäikäisyyteen ja monikäyttöisyyteen. Tästä huolimatta osaan kuitenkin arvostaa erilaisia vaatteita ja pidän tyyliä suuressa arvossa.

 

Lauri Salmela, 4. vuosikurssi

Käytän brogue-nahkakenkiä. Bleiseri on Morriksen, housut on ostettu Milanosta ja kädessäni on Longchampin portfolio. Menswear tyylini on klassinen, mutta moderni. Tyylivaikutteet olen omaksunut Italiasta ja muista Etelä-Euroopan maista.

 

Matias Rautiainen, 1. vuosikurssi

Tyylini on omaperäinen ja korostan tyylissäni kenkiä. Jalassani on tällä hetkellä Jordanit. Takkina on Alpha Industryn bomber, vyö on Luis Vuittonilta, housut revityt perusmustat farkut ja yläosana toimii ruskea turtleneck -neule.

 

Mert Harman, 1. vuosikurssi

Tennarit ovat Guccin. College ja farkut ovat D-squared merkkiset. Takki on Zaralta ja lasit Tom Fordin. Laukku on Louis Vuittonilta. Tyyliäni kutsuisin nimellä ”Instagram street style”.

 

Miikka Mikkonen, 3. vuosikurssi

Päälläni on Tiger of Swedenin farkut, Leviksen vuorellinen farkkutakki, Niken Air Force 1 ja tietysti Warrantin college. Tyylini on rento ja kasuaali.

 

Jutun on koonnut Sophea Kong.

Valikko