Puuttuuko Warrantin toiminnasta mielestäsi jokin olennainen osa-alue? Voit korjata tilanteen ja perustaa kerhon! Jaostotoiminnan ohella kuka tahansa Warrantin jäsen voi perustaa kerhon jonkin kiinnostavan aiheen ympärille. Kerhon toiminnan tulee olla säännöllistä ja kaikille Warrantin jäsenille avointa.

Warrantti tukee kerhojen toimintaa niin taloudellisesti kuin muiden järjestelyiden puolesta. Jotta kerho voi saada taloudellista tukea, tulee tehdä kerhohakemus. Se käsittää toimintasuunnitelman ja budjetin. Toimintasuunnitelma kertoo, minkälainen kerho on kyseessä ja mitä toimintaan kuuluu.  Budjetti selventää kuinka paljon kerhon toiminta tarvitsee avustusta vuositasolla.

Tule toki juttelemaan hallituslaisille kerhon perustamisesta! Kerhohakemukset (toimintasuunnitelma ja budjetti) voi lähettää osoitteeseen [email protected]

Warrantin aktiivisia kerhoja on tällä hetkellä kuusi:

WaSki:

Warrantin laskettelukerho, joka järjestää vauhdikkaita laskettelureissuja kyltereille.

Instagram

Wosu:

Warrantin akateeminen olutseura, jonka mukana pääset tutustumaan olutkulttuuriin.

Instagram

Wiiniklubi:

Kerho, joka tutustuttaa vaasalaisia kyltereitä viinien maailmaan.

Instagram

WaSail:

Warrantin purjehduskerho, joka tutustuttaa kyltereitä purjehdukseen sekä järjestää erilaisia purjehdusreissuja.

Instagram

Warrantti Invest:

Warrantti Invest on kerho, joka tutustuttaa opiskelijat sijoittamisen ihmeelliseen maailmaan erilaisia sijoitusaiheisia tapahtumia järjestämällä.

Instagram

Warrantti Swingi:

Warrantti Swingi on 2019 perustettu Warrantin golfkerho, joka järjestää golfaiheisia tapahtumia kaikille golfareille ja golfista kiinnostuneille opiskelijoille.

Instagram
Valikko