Kiitos, hei ja nähdään pian!

Jäsenkyselyssä tuli palautetta Warrantin somesta ja myös tämän blogin sisällöstä. Ei tarvitse edes peiliin katsoa, sillä tiedän, että olemme sortuneet pelkästään tylsään ja kiinnostuksen tappavaan tiedottamiseen. Tehtyä ei saa tekemättömäksi, joten otetaanpas askel toiseen suuntaan ja pohditaan seuraavien bileiden ajankohdan sijaan jotain muuta teemaa. Bileiden aikatauluista en nimittäin ole enää päättämässä, joten en voi niistä tiedottaakaan.

Muistan kuinka tärkeitä ensimmäiset omat patalaput olivat minulle. Niin hassulta kuin se tuntuukin, niin kaupasta ostetut arkipäiväiset tavarat olivat uudelle paikkakunnalle muuttaessa merkki siirtymästä uuteen vaiheeseen elämässä. Näitä tarvitsen, kun laitan ensimmäisen kerran ruokaa omassa kodissa. Nämä sopii sisustukseen. Mikä väri olisi sitten sopiva? Voiko patalappu olla pinkki?

Kun kelaan vuotta taaksepäin mielessäni, tunnistan itseni tuoksi patalapuksi. Kyllä. Rinnastin itseni juuri patalappuun. Jaa, että miksi? Nyrkin ja hellan jätän tosin tästä keittiöpsykologian taidonnäytteestä suosiolla pois. Mutta vuoden alussa minäkin olin uusi ja kokematon, ehkä jopa naiivi. Avaimet käteen – ratkaisua kun ei ole olemassa uusien toimijoiden astuessa edeltäjiensä saappaisiin. Kaikki pitää kokea, opetella ja nähdä itse. Pitää olla se patalappu, joka kestää kuumuutta ja on paikalla silloin kun tarvitaan.

Patalaput ovat kiertäneet monessa pesussa vuoden aikana. Vasta näin muuton jälkeen huomaan, kuinka monessa pesussa sitä onkaan oltu. Nyt on kuitenkin toinen ääni kellossa ja aika rauhoittua. Aion nauttia perheen ja ystävien seurasta, jättää puhelimen pöydän kulmalle äänettömälle. Aion mennä pulkkamäkeen ja käydä luistelemassa. Aion fiilistellä takkatulta teekupin ääressä ja vain olla. Vaikeaa se tulee olemaan, sitä en epäile yhtään. Onneksi aina on oikea aika harjoitella uusia taitoja. Ja onneksi tavarat voi korvata kokemuksilla.

Haluan toivottaa vielä kaikille Warranttilaisille ihanaa joulua ja railakasta uutta vuotta! Otsikon sanoin kiitos, hei ja nähdään pian!

 

Väistyvä puheenjohtajanne,

Tiia

 

 

Related Posts

No results found

Valikko