Kulttuurijaosto 2021

Netta Lehtola
Julia Kalm
Daniela Nurkki
Linnea Hauta-aho
Pinja Nieminen
Sara Airola

Kulttuurivastaava

Aino Helin

Kulttuurijaoston tehtävä on järjestää rentoa, hauskaa ja mielenkiintoista kulttuuriin littyvää tekemistä Warrantin jäsenille. Kultsin järjestämät tapahtumat vaihtelevat vuosittain ja niihin on helppo tulla mukaan yksin tai ystävien kanssa. Kultsin suurin tapahtuma on jokavuotinen suuren suosion saavuttanut Kultsin ulkomaan excursio, joka järjestetään perinteisesti keväällä. Viimeisimmät reissut järjestettiin Budapestiin, Berliiniin ja Dubliniin. Matka järjestetään opiskelijaystävälliseen hintaan ja siihen sisältyy kulttuuriohjelmaa sekä rentoa yhdessäoloa.

Ulkomaan excursion lisäksi Kultsi on järjestänyt erilaisia kokkauskursseja ja workshoppeja, esimerkiksi escape room-kokeilun ja sushikurssin. Warrantin vuosijuhlaviikolla Kultsi on järjestänyt perinteisesti viikon arvolle sopivan tapahtuman; viimeisimpänä vuosijuhlien tunnelmaan virittävän jazz-illan. Lisäksi jäsenet ovat Kultsin tapahtumissa päässeet tutustumaan ginin ja viskin saloihin tastingin merkeissä sekä harjoittelemaan itse drinkkien valmistusta Kultsin drinkkikoulussa. Kultsi on myös vieraillut isokyröläisessä ruistislaamossa Kyrö Distillery Companyssa tutustumassa maailman parhaaseen ruisviskiin ja giniin. Mukaan mahtuu myös rennompaa tekemistä, kuten Mexicolainen fiestailta ja eri teemoilla järjestetyt leffaillat. Kaikki Kultsin järjestämät tapahtumat löydät Kultsin Facebook-sivulta, jota seuraamalla pysyt ajan tasalla tulevista tapahtumista. Muista siis käydä tykkäämässä meistä!

Loistavien tapahtumien takana on Kultsin upea tiimi ja kulttuurivastaava. Jos uudenlaisten kulttuuritapahtumien ideointi, kehittäminen ja järjestäminen kiinnostaa, on Kultsi ehdottomasti juuri sinulle sopiva jaosto! Saat antaa mielikuvituksesi lentää sekä käyttää luovuuttasi. Kokemus tapahtumien järjestämisestä näyttää hyvältä myös ansioluettelossa. Älä siis epäröi hakea mukaan Kultsin kullankiiltoiseen tehotiimiin!

Instagram
Valikko