Pääainekerhotoiminta lanseerattiin syksyllä 2015 edistämään kunkin pääaineen opiskelijoiden työelämälähtöisyyttä sekä yhteenkuuluvuutta. Pääainekerho on noin 5-10 henkilön tiimi, joka järjestää pääainelukijoille mahdollisuuksia tutustua erilaisiin yrityksiin ja luoda kontakteja yrityselämään.

Toiminta pääainekerhojen suhteen on vielä alussa, joten innokkaita jäseniä tarvitaan edelleen lisää mukaan toimintaan. Ole yhteydessä pääaineesi yksopediin ja lähde mukaan kehittämään pääainekerhojen toimintaa!

Johtaminen
Markkinointi
International Business
Laskentatoimi
Finance
Talousoikeus
Taloustiede
Johtaminen

BOSSE

Bosse on johtamisen pääaineopiskelijoiden oma pääainekerho, johon kaikki pääaineopiskelijat vuosikurssista riippumatta, sekä johtamisesta kiinnostuneet fuksit ovat tervetulleita mukaan.
Pääainekerhon koordinoijina toimivat johtamisen yksikön opiskelijaedustajat Eliisa Sivula ja Hanna Lindblom. Järjestämme vuosittain suosittuja excursioita, alumnitapaamisia sekä esimerkiksi johtamisen pikkujoulut.

Haluamme vastata opiskelijoiden toiveisiin ja teemmekin myös tiivistä yhteistyötä koulumme henkilökunnan kanssa ja kehitämme jatkuvasti toimintaamme saadun palautteen myötä. Otathan seurantaan myös johtamisen Facebook-sivut: Johtaminen – Vaasan yliopisto, jotta saat varmasti tietoa tulevista tapahtumista. Kuulemme mielellämme ideoita
tapahtumien suhteen, joten laitathan meille viestiä tai tule rohkeasti juttelemaan. Tervetuloa mukaan!

Markkinointi

WISIO

WISIO on markkinoinnin pääaineopiskelijoille luotu oma pääainekerho. Pääainekerhon koordinaattoreina toimivat markkinoinnin opiskelijaedustajat Ilona Mäki ja Vilma Kallio, joiden lisäksi kerhossa on useilta eri vuosikursseilta markkinoinnin opiskelijoita. WISIO haluaa aktiivisesti luoda uusia tapoja vahvistaa markkinoinnin opiskelijoiden työelämävalmiuksia ja verkostoitua tapahtumien kautta kanssaopiskelijoiden, yksikön sekä yritysten kanssa. Arvojamme ovat tasapuolisuus, yhtenäisyys ja innovatiivisuus sekä rohkeus kokeilla uutta. Kuukausittain opiskelijat ja yksikkö tapaavat yhdessä rentojen MarkCafé-hetkien merkeissä, joissa kuulee uutta markkinoinnin alalta, myös trainee-paikoista ja työllistymismahdollisuuksista. WISIO järjestää vuosittain excursioita, pikkujouluja ja muita uusia tapahtumia. 2019 ensimmäistä kertaa järjestettävässä Hehku-seminaarissa tuodaan kansallisella tasolla kiinnostavia markkinoinnin ja viestinnän asiantuntijayrityksiä yhteen ratkaisemaan 2020-luvun markkinoiden haasteita yhdessä markkinoinnin ja viestinnän opiskelijoiden kanssa. WISIO aktivoi kaikkia markkinoinnin opiskelijoita, järjestäen yhteisiä hauskoja tapahtumia. Joka vuosi toimintaan
halutaan myös uusia innokkaita markkinoijia. Lisää tietoa löytyy Wision some-kanavilta (Facebook & Instagram).

International Business

IBW

The IB Club gives students the opportunity to talk about current business topics, share experiences from internships or work life as well as provide tips and advice about cultural differences or the job application process, to name just a few. We also have casual get togethers where we just have some drinks and get to know each other better. Through the facebook group we not only communicate the upcoming events but also have the chance to encourage the student-help-student program where you can ask for advise or help from other students. Networking is one of the most important unwritten rules in International Business. Therefore, we aim to create a community for International Business students at our school. The IB Club is lead by Maria Nurminen and Milja Taivassalo.

Laskentatoimi

W ACCOUNTING

W Accounting on laskentatoimen ja tilintarkastuksen pääainekerho. Pääainekerhon koordinoijana toimii yksikköopiskelijaedustaja Elina Viirimäki. Kerhon tavoitteena on edistää pääaineopiskelijoiden yhteisöllisyyttä sekä työllistymistä, joten tapahtumien on tarkoitus olla yritystoimintalähtöisiä. Yksi kerhon tapahtumista on LaskisKahvit, jotta pääaineopiskelijoille löytyisi rento tapa tavata laskentatoimen henkilökuntaa ja muita pääaineopiskelijoita kahvin äärellä. Tapahtumiin kuuluu myös excursiot ja viimeisimmällä sellaisella vierailtiin mm. UPM:llä ja Keskolla.

Lisää aktiivisia kerholaisia on aina mahtava saada mukaan. Jos kiinnostaa järjestää laskentatoimen opiskelijoille motivoivia tapahtumia lähde rohkeasti W Accountingiin.
Viestiä voi laittaa osoitteeseen [email protected]

Finance

W FINANCE

W FINANCE on rahoituksen pääaineopiskelijoille luotu oma pääainekerho.
Pääainekerhon koordinoijana toimii yksikön opiskelijaedustaja Aino Heikkilä.
Lisäksi W FINANCE koostuu muutamasta aktiivisesta rahoituksen
pääaineopiskelijasta. W FINANCE on järjestänyt kohdennettuja excursioita
Helsinkiin rahoituksen opiskelijoille. Tule ihmeessä mukaan toimintaan. Ehkä
pystyt luomaan uusia kontakteja yrityselämään excursioita järjestäessäsi!

Talousoikeus

MOMENTTI

Momentti on talousoikeuden pääaineopiskelijoille luotu oma pääainekerho.
Pääainekerhon koordinoijana toimii talousoikeuden yksikön opiskelijaedustaja Nadia Hussain. Momentti järjestää yhteistyössä yksikön kanssa tapahtuman Business Law Cafe, jossa opiskelijoilla on mahdollisuus tulla juttelemaan oman pääaineensa professorien tai yksopedien kanssa rennosti kahvikupposen äärelle. Tällä hetkellä Momentti pyörii vain kahden naisen voimin, joten lisää innokkaita opiskelijoita tarvitaan erilaisten excursioiden ja tapahtumien suunnittelijoiksi ja toteuttajiksi. Lähde sinäkin mukaan toimintaan!

Taloustiede

W-ECONOMICS

W-Economics on taloustieteen, tuttavallisemmin kansiksen, pääainekerho, jonka tarkoituksena on osoittaa, että on olemassa elämää derivoinnin ohessa. W-Economic:sin taustahenkilöinä toimii yksikön yksopedi Matias Pihlajamaa yhdessä aktiivisten opiskelijoiden kanssa, joiden tavoitteena on kaventaa railoa opiskelun ja työelämän välillä. Pääainekerho järjestää kattavasti erilaisia työelämään ja vapaa-aikaan liittyviä tapahtumia, kuten koti- ja ulkomaan excursioita, alumni-iltoja ja KansisKaffeja! Jos Sinulla heräsi mielenkiinto osallistua toimintaan, ota rohkeasti yksopediisi yhteyttä!

Valikko