Kesä on taas taputeltu ja opiskeluarki alkaa. Kenen muun mielestä kesä menee vaan vuosi vuodelta aina nopeammin ja nopeammin ohitse?? Juuri äskenhän olin vapun vietossa Hoviskalla ja siitä parin päivän päästä taas ihan toisessa kaupungissa, uudessa kesätyöpaikassa uusien ihmisten keskellä. Nyt nökötän jälleen tässä tutulla kotisohvalla vaasakodissani, ja kalenteri on hetkessä täyttynyt tyhjien kesäkuukausien jälkeen taas lähes äärimmilleen.  Vaikka se kesä nopeasti menikin, mahtui siihen kuitenkin neljä kokonaista työkuukautta sekä kasa ihania kesämuistoja. Ja vaikka kuinka kesäihminen olenkin, niin on se vaan mahtavaa, että syksy on taas täällä ja uuden lukuvuoden seikkailut edessä!

Syksy polkaistiin toden teolla käyntiin viime perjantaina, kun uudet fuksit kastettiin virallisesti kyltereiksi legendaarisissa Kylteriäisissä. Kampuksella kävi taas melkoinen kuhina, kun nurmialueet täyttyivät toinen toistaan huikeammista rasteista ja niitä kiertävistä fukseista. Tapahtuman jatkot järkättiin Fontanassa, jossa juhlijoita viihdytti huikea Sima!

Elämää kuitenkin on vielä Kylteriäisten jälkeenkin, vaikkei aina uskoisi. Ensi viikolla koittaa paljon kuhistut Nesun harkkasitsit, jonne osa fukseista suuntaavat opettelemaan tuon mystisen pöytäjuhlan saloja. Ennen huvitteluja on kuitenkin muistettava pitää hieman huolta myös terveydestä vauhdikkaiden fuksitapahtumien keskellä, ja ensi viikolla siihenkin on loistava tilaisuus: tiistaina 13.9 juostaan hyväntekeväisyysjuoksu StudentRUN, joka starttaa yhdeksässä eri kaupungissa samana päivänä, samaan kellonaikaan. Tapahtumaan ovat tervetulleita kaikki korkeakouluopiskelijat, ja tapahtuman tuotot lahjoitetaan Itämeren suojelun tukemiseksi Pidä saaristo siistinä ry:lle. EI muutakun lenkkitossut jalkaan ja tekemään hyvää!

Syyskuun lopulla järjestettävät Warrantin vuosijuhlatkin lähestyvät kovaa vauhtia, ja vujutiimiä haetaan vielä tämän viikon keskiviikkoon (7.9) asti. Vujutiimiläisenä pääset osaksi suuren tapahtuman järkkäämistä, saat uusia kavereita sekä kokemusta esimerkiksi tiimityöskentelystä. Monta hyvää syytä siis hakea mukaan!

Tsemppiä kaikille syksyn kiireisiin! Eipä anneta viilenevien ilmojen tai pimenevien iltojen lannistaa, positive vibes ja rock’n’roll!

Terkuin,
Tuulia

Related Posts

Ei tuloksia.

Valikko