Varaslähtö kevätfiilistelyyn

Auringon pikkuhiljaa hipsutellessa poskipäitä karkaa ajatus luennoilla jo herkästi kohti kesää. Vaikka loska ja vesilätäköt peittävätkin vielä suurta osaa Vaasan jalkakäytäviä, en ole voinut olla huomaamatta aivan kuivia kohtia asfaltilla. Tuskin maltan odottaa keväisiä pyöräretkiä Hoviskan ympäristössä saati terassikauden avaamista torilla Vapaudenpatsaan juurella. Taas saan todeta vanhan kliseen toteutuneen: alkuvuosi on hujahtanut eteenpäin hurjaa vauhtia. Vappuhulinoiden alkuun on enää reilu kuukausi!

Monelle kevät tarkoittaa myös viimeistä pinnistystä opintojen ja/tai kesätyöhaun suhteen. Tentit pitäisi vielä saada taputeltua kunnialla purkkiin samalla, kun työpaikoista ei kuulu minkäänlaista vastakaikua. Tämä jos mikä aiheuttaa stressiä, mikä toisilla ilmenee jopa kevätmasennuksena. Tällöin ei lintujen laulelu tai leskenlehtien bongailu ojasta hirveästi piristä.

Tasapainoilu opiskeluhommien ja pirskahtelevan kevätfiiliksen välillä osoittautuu joka vuosi yhtä haastavaksi. Oma fiilikseni tällä hetkellä tenttien suhteen on se, että kolmas kerta toden sanoo. Tuntuu haaskaukselta istua sisällä kirjojen kanssa, kun kerrankin aurinko paistaa antaen ensimerkkejä kesästä. Keskittyminen herpaantuu viimeistään sitten, kun sormet karkaavat googlettamaan tulevan kesän festareita. Kuulitteko jo, että Bastille tulee Ruissiin?

Onneksi kevät on myös täynnä warranttilaisen mieltä virkistäviä tapahtumia. Kultsi lähtee tuota pikaa Berliiniin ja sen jälkeen onkin jo aika vetää uimapöksyt jalkaan ja suunnata Tropiclandian aaltoihin iki-ihanan Wykypäivän merkeissä! Myös vappu on täällä ennemmin kuin huomaattekaan, kaikkine hullunkurisine tapahtumineen. Minnehän Wappuralli meidät tänä vuonna vie?

Tämän tekstin myötä haluan lähettää tsemppiterveiset tenttien kanssa puurtaville. Muistakaahan nauttia myös tuosta auringosta!

Aurikolaseja kiillotellen,

Päätoimittajanne Sanni

P.S. Warrantin blogi on elänyt alkuvuoden hiljaiseloa suuntaansa etsiskellen. Tästä eteenpäin Wykyzinen toimitus vastaa blogin kirjoittamisesta heitellen palloa välillä muillekin – alumneille, vaihtareille ja Tritoniassa ahertaville lukutoukille. Jos siis sinä haluat päästä kertomaan juttusi julki, nappaa jotakuta toimittajista hihasta tai laita viestiä osoitteeseen [email protected] Samaiseen osoitteeseen voit myös laittaa palautetta sekä ideoita kirjoituksia varten. Mukavaa viikonloppua!

Related Posts

No results found

Valikko