Virheist oppii ja kokemust karttuu

Tänään uudet innokkaat hallitushakijat kohtasivat tirisevän kuumana käyvän kysymysgrillin Levónissa. Jännitys oli yliopiston käytävillä melkeinpä käsin kosketeltavissa, kun haastateltavat odottelivat omaa vuoroaan ja valmistautuivat tekemään parhaansa yleisön edessä.

Melkein tuli kylmät väreet siitä, miten elävästi muistan oman vastaavan tilanteeni. Vatsassa oli koko päivän vähän outo olo ja sydän tykytti normaalia tiheämmin. Puhujanpönttöön asettuessa kädet hikosivat, ääni värisi ja perhoset pörräsivät vatsanpohjassa, mutta haastattelun jälkeen fiilis oli kuin Juha Tarkkasella taseen täsmätessä.

Huippufiilis. Siinä vaiheessa oli ihan sama, mitä muut haastattelustani ajattelisivat, koska isoin asia minulle oli se, että voitin itseni ja ylitsepääsemättömältä tuntuvan jännitykseni. Ei paljoa jännitä enää kesätyöhaastattelut tai muut vastaavanlaiset piinaavat tilanteet. Epämukavalta tuntuva juttu kannatti tehdä, koska lopputuloksena olen jollain tavalla vahvistanut itseäni sen avulla.

Kokemukset kasvattaa, niin suuret kuin pienetkin. Oman mukavuusalueen ulkopuolelle kannattaa silloin tällöin astua, koska vaikka se vaatii rohkeutta, se palkitsee sitäkin enemmän. Välillä sinne epämukavuusalueelleen kannattaa hakeutua, vaikkei olisi edes pakko, sillä juurikin epävarmuuden tai muun ikävän tunteen kohtaaminen on uuden oppimisen ja itsensä kehittämisen edellytys.

Elämä on kuitenkin elämistä varten, joten tilaisuuksiin ei parane jättää tarttumatta. Jos jätät tarttumatta niihin, voi paljon huikeita juttuja, tyyppejä ja kokemuksia mennä ohitse!

Huikeita juttuja on luvassa myös ensi vuoden Wallitukselle, jonka kokoonpano äänestetään huomenna klo 16 alkaen syyskokouksessa! Tule siis Wolffiin auttamaan hakijoita heittäytymään omalle epämukavuusalueelleen hallitusvuoden tuiskeeseen ja temmellykseen. 8) Se tulee varmasti olemaan täysin kaiken vaivan arvoista!

Sihteeri-tiedottajanne,
Tuulia

Related Posts

No results found

Valikko