Yrityssuhdejaosto 2021

Jasmin Ylilammi
Elina Talvisto
Johanna Sipilä
Janita Virta
Joni Mattila
Minka Tilli
Ilmari Sipilä
Mikko Valtanen
Markus Varpa

Yrityssuhdevastaava

Aleksi Töyry

Warrantin yrityssuhdejaosto vastaa Warrantin suhteista yritysmaailmaan. Yrityssuhdejaostoon kuuluu seitsemän motivoitunutta jaostolaista ja he toimivat yrityssuhdevastaavan ohjauksessa.

Yrityssuhdejaoston suurimpia projekteja ovat haalarit ja syksyisin järjestettävä ulkomaan excursio. Viimeksi vieraillessamme Berliinissä syksyllä 2019 kävimme mm. Deutsche Bankissa, TIER:issä sekä SAP:issa. Lisäksi järjestämme kotimaan excursioita, tapahtumakohtaisia sponsorointeja sekä hoidamme rakkaan ainejärjestölehtemme Wykyzinen mainosmyynnin. Yksi tärkeimmistä tehtävistämme on järjestää tapahtumia Warrantin yhteistyökumppaneiden kanssa, joissa opintojensa loppuvaiheessa olevat opiskelijat saavat mahdollisuuden tutustua potentiaalisiin työnantajiin. Lisäksi yrityssuhdejaosto on mukana vuosijuhlissa, vappuna ja Wykypäivänä.

Tiivistettynä yrityssuhdejaoston tärkein tehtävä on hankkia yhteistyökumppaneita Warrantin toimintaan ja edistää jäsenistön työllistymistä. Jos tekemisen meininki ja vastuu omassa projektissa kiinnostavat, muista yrityssuhdejaostoa hakemuksella jaostohaussa!

Instagram
Valikko